Вчера от партията на Кирил Петков и Асен Василев взеха решение,

...
Вчера от партията на Кирил Петков и Асен Василев взеха решение,
Коментари Харесай

ПП-ДБ ще коментират резултата си на вота на общ брифинг в петък

Вчера от партията на Кирил Петков и Асен Василев взеха решение, че няма да поддържат държавно управление, препоръчано от ГЕРБ, само че са отворени за диалози по съответни политики с всички политически сили в 49-ия парламент. 

Преди това от обединението оповестиха, партиите от обединяването ще стигнат до общо решение за последващи дейности след разисквания на управителните им органи.



Междувременно обаче водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи на брифинг в централата на партията, че ще бъде депутат и лично ще води договарянията за кабинет с всички политически сили. Той обаче сложи акцента върху вторите от ПП-ДБ, тъй като тогава държавното управление би било най-стабилно.

" За политики ще приказваме единствено с партиите, които решат да вземат участие в постоянно държавно управление. Обръщаме се към първата, тъй като това би било най-стабилното, най-евроатлантическо. Личните ни усеща нямат никакво значение. В момента, в който президентът ни връчи мандата, ще поканим всички партии ", уточни Борисов.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР